Black borders around ecards & anims not displaying fully

If you have questions, someone in here will have answers.

Black borders around ecards & anims not displaying fully

Postby Shezcal on Thu Sep 03, 2015 5:56 am

I am puzzled as to why some of my ecards show a Black border around them. I certainly don't add these borders and not sure what to do to stop it happening. Also I have noticed that only half of some animation shows after posting. Again no idea why this is happening as the sizing and position is correct. After a few attempts, i.e. removing and resubmitting the problem corrects itself but its time consuming having to do this.
Shezcal
 
Posts: 8
Joined: Tue Mar 17, 2015 10:43 am

Re: Black borders around ecards & anims not displaying fully

Postby studio-team on Wed Sep 16, 2015 9:23 pm

Dear Sheryl, we have sent you an email to help resolve this issue.
For complete documentation of the Studio, please visit the Studio Wiki at http://studio.123greetings.com/wiki/. Happy uploading!
User avatar
studio-team
 
Posts: 120
Joined: Wed Feb 04, 2009 10:09 pm
Location: New York, NY

Re: Black borders around ecards & anims not displaying fully

Postby dutovloppa on Mon Mar 27, 2017 7:10 pm

Hi,

I have the same exact issue : black borders on left and right sides of my video.
What is the trick to remove these ugly bars ?
Best regards
onbothsides
dutovloppa
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 27, 2017 7:05 pm


Return to FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron